Workshops

NERI SUSHI Breda geeft ook Workshops!

Leer zelf Sushi maken!

Naast dat we het heerlijk vinden om onze gasten te verwennen met de lekkerste sushi vinden we het ook erg leuk om de kunst van het ‘sushi maken’ te delen. Daarom hebben we verschillende workshops ontwikkeld waarin we u stapsgewijs meenemen in de Japanse keuken. Na afloop van de workshops kunt u genieten van uw eigen sushi kunsten!

De workshops worden iedere laatste dinsdag van de maand in ons restaurant gegeven. Hou voor de data onze website en onze facebookpagina goed in de gaten.

Wat gaan we u leren?

In de workshop leert u vanzelfsprekend hoe u sushi kunt maken. We leren u onder andere om maki’s te rollen maar ook de nigiri’s, Japanse rijstbolletjes en de inside out rolls komen aan bod. Aan het einde van de workshop bent u in staat om zelf een heerlijk sushi diner op tafel te toveren.

De kosten van de workshop bedragen:

€65 p.p.

De openbare workshops beginnen om 18:00 uur!

De workshop duurt circa 2 uur. Bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW en inclusief 4 drankjes tijdens de workshop (bier, fris, wijn).

U kunt zich aanmelden via het contactformulier of door te bellen naar 076-5602079.

De workshops worden gegeven op de volgende data:

  • 28 Maart
  • 25 April
  • 30 Mei

Een workshop op maat?

Het is ook mogelijk om een workshop op maat te organiseren, de workshops zijn uitermate geschikt als verjaardagsfeestje, personeelsuitje of andere bijzondere gelegenheid. Een sushi workshop op maat is mogelijk vanaf 6 personen en u bent dan niet afhankelijk van de vastgestelde data.

Translate »